5. Esti unul din baietii tot timpul draguti. Ai observat ca femeile nu sunt atrase de nice guys ? Asta pentru ca ele cauta intr-un baiat nu dragalasenia, ele aleg in functie de nivelul de atractie si de “tupeu” pe care il are un barbat.

4. Incerci sa o convingi sa te placa. Ce face majoritatea barbatilor cand intalnesc o femeie pe care o plac, dar ea nu e interesata? Incearca sa o convinga sa ii placa, ceea ce va strica si mai mult treburile. E un NU categoric. Din contra, doar atitudinea ar putea-o face sa se razgandeasca in privinta ta, nu rugamintile sau argumentele pentru care trebuie sa te placa.

3. Cauti sa primesti aprobarea ei. In dorinta barbatilor de a multumi femeile, ei fac lucruri pentru a primi permisiunea sau aprobarea femeii. Pacat. Femeile nu sunt atrase de cei care le aproba mereu fara sa gandeasca. Mai mult conteaza provocarile si tachinarea, pentru inceput.

2. Incerci sa ii cumperi afectiunea. O cina frumoasa, cadouri si flori, dar raspunsul ei e NU? Da, probabil pentru ca a crezut ca o tratezi ca si cum ai cumpara-o, in loc sa o lasi sa te placa pe tine cu adevarat. Intentiile tale, in cazul asta, sunt supracompensatorii, ceea ce sugereaza nesiguranta si slabiciune – greseala mare!

1. Ii impartasesti sentimentele prea curand. Alta greseala mare este impartasirea sentimentelor lui in fata ei prea curand. Femeile atractive sunt obisnuite cu atentia barbatilor, deci nu vor sa le spui ca le placi muuult, de la prima sau a doua intalnire. Se vor plictisi imediat.