Daily Spa

Petele maro sau petele de pe piele pot fi un semn de îmbătrânire, sau expunere la elemente dure . Anumite zone ale pielii sunt produce excesul de melanina după expunerea neprotejată la razele soarelui . Cosmeticienii și esteticienii folosesc multe produse pentru a ajuta la ușurarea pielii și eliminarea petelor negre. Un remediu comun făcut chiar acasă este sucul ​​de lamaie .

Pasul 1
Curăță fața bine cu un demachiant delicat și apă caldă . Scoateți tot machiajul și clătiți cu apă curată .

Pasul 2
Exfoliază pentru a elimina celulele moarte ale pielii și uleiurile care blochează porii. Șterge ușor pielea uscată cu un prosop moale și hidratează . Ar trebui să exfoliezia în mod regulat .

Pasul 3
Puneși o cană de pătrunjel proaspăt într-o oala și faceți un ceai prin plasarea a 2 căni de apă, și se fierbe timp de 15 minute. Strecurați pătrunjelul și adăugați 5-10 picături de suc proaspat de lămâie. Lăsați lichidul să se răcească și aplicați pe orice pete întunecate de pe față, cu un tampon de vată . Lăsați cel puțin 30 de minute înainte de clătire .

Pasul 4
Se toarnă lichidul rămas într-o sticlă cu pulverizator și băgați la frigider. Pulverizați pe față zi de zi pentru a reduce decolorarea petelor de vârstă.

Pasul 5
Aplicați suc de lămâie direct pe petele maronii. Lăsați sucul de lămâie să se usuce și lăsați pe față pentru cel puțin câteva ore sau peste noapte .

Pasul 6
Adaugă suc de lămâie la hummus pentru a face o mască pentru pete . Adauga 2-3 linguri de suc proaspăt de lămâie și se amestecă bine . Plasați amestecul pe întreaga față și lăsați timp de 30 minute , apoi clătiți . Repetați aplicarea zi de zi până când petele maro sunt luminate .

Avertismente
Nu merge în aer liber , în lumina directă a soarelui cu sucul de lămâie pe față , deoarece poate crește sensibilitatea pielii și poate cauza arderi nedorite. Dacă prezentați reacții adverse , nu mai utilizați și cereți sfatul medicului .