lemin

Lămâia conține acid citric, care poate fi eficace în tratarea acneei. Vitamina C găsită ăn citrice este vitală pentru o piele sănătoasă și strălucitoare în timp ce natura sa alcalină ucide unele tipuri de bacterii cunoscute a provoca acnee.

În afară de consumul de suc de lamaie cu apă primul lucru dimineața , aici sunt câteva sugestii despre cum să pregătiți un tratament pentru acnee acasă, folosind lamaie :

Lămâia este un inalbitor natural pentru față. Sucul natural din acest fruct poate fi foarte bun pentru piele. Puteți să-l folosiți ca un înălbitor sau frecați o lămâie proaspătă pe față pentru a elimina celulele moarte, punctele negre și pentru a deschide porii.

Cu degetul sau o minge de bumbac , aplicați suc proaspat de lamaie pe acnee și lăsați peste noapte. Se spală cu apă dimineața următoare. Poate crea o senzatie de disconfort, de ardere la început , dar va dispărea în curând.

Se amestecă o parte din sucul de lamaie proaspat stors cu o parte egală de apă de trandafiri sau de miere cu apă. Pune amestecul pe zonele afectate cel puțin o jumătate de oră. Spălați după aceea cu apă . Această operațiune trebuie să fie repetată de două ori pe zi, ideal dimineața și seara .

Notă : aceste remedii sunt sigure și naturale , dar în cazul în care acneea este severă sau nu sunt răni deschise , să consultați mai întâi medicul dumneavoastră.