mnbv

Fiind una dintre accesoriile la modă de zeci de ani, fără îndoială, toată lumea va spune “da” dresurilor datorită confortului lor și datorită look-ului superb pe care îl crează. Și pentru cea mai mare parte, dresul este de asemenea luat în considerare pentru designul lor prietenos incontestabil, funcționalitatea, eleganța, versatilitatea, și utilizarea lor indiferent de sezon. Dacă acestea sunt purtate în mod corect, și potrivite cu îmbrăcămintea, fac dintr-o ținută banală una originală și trendy.

Dresurile sunt purtate sub o altă piesă de îmbrăcăminte, cum ar fi o rochie, fustă, sau pantaloni scurți, și cea mai mare parte vin într-o varietate de culori, modele și materiale imaginabile.

Dresurile de astăzi sunt mult mai sofisticate și elegante decât strămoșii lor din anii 80. Cu toate acestea, din cauza designului lor, dresurile sunt, de asemenea, unul dintre acele stiluri pe care multe femei le poartă complet greșit. În cazul în care forma corpului dvs. nu este de supermodel, acordați o atenție deosebită la lungimi, culori și imprimeuri. Dresurile, de exemplu, sunt foarte bune pentru a alungi o siluetă, în timp ce femeile care au peste greutatea ideală pot opta pentru dresuri în culori închise, de preferință negru, precum și topuri care acoperă șoldurile pentru a ajuta la deghizarea kilogramelor în plus. De asemenea, dresurile negre sunt asociate cu topuri luminoase care vor atrage, de asemenea, atenția de la picioare asupra părului și machiajului.

Folosind imprimeuri și o combinație de culori care există deja în ținută este, de asemenea, un mod distractiv de a purta un dres, dar  să nu amestecați prea multe culori și modele. De exemplu, dacă doriți să purtați dresuri imprimate, purtați în partea de sus culori de bază cum ar fi negru, gri, bleumarin, alb și fildeș, și în cazul în care ținuta are accente de maro, purtați dresuri maro pentru a completa și echilibra aspectul .

Printurile sunt în mare parte cele mai potrivite pentru femeile cu picioare subțiri, cu toate acestea, aceste dresuri sunt în continuare pentru toată lumea.

mmm patterned-tights sarah-jessica-parker-660

red tights