sani

Simptomele durerilor premenstruale la sân pot varia de la ușoare până la severe. Simptomele apar de obicei, chiar înainte de fiecare ciclu menstrual și se îmbunătățesc imediat după sau în timpul perioadei menstruale.

Pentru a calma durerea de sân , puteți încerca câteva sfaturi de mai jos:

Încercați să evitați de sarea ( în produsele alimentare cu conținut caloric scăzut și băuturile conțin , în general, o mulțime de sare ) , cafeina , ciocolata , și toate acestea pot provoca umflarea temporară a sânului .

Consumul de vitamina B6 , B1 și E este cunoscut pentru a calma durerea. De fapt, unele studii au descoperit că vitamina B6 poate depăși dureri de sân în timpul sindromului premenstrual.

Comprese. Utilizați o compresă rece pentru a depăși umflarea pieptului, și compresele calde pentru a calma durerea .

Sport . Activitatea sportivă făcută cu regularitate poate declansa producerea de un anumit hormon din organism care funcționează pentru a calma durerea și stresul muscular.

Un sutien confortabil. Alege un sutien care poate sprijini pieptul bine. Puteți utiliza orice tip de sutien sport.

Consumați diuretice naturale, cum ar fi suc de afine care pot ajuta, dar nu utilizați o pastilă diuretică, deoarece aceasta poate perturba nivelul de electroliți în sânge și poate duce la probleme mai mari.

Alte tratamente pentru durerile de sân, care însoțesc menstruația, cum ar fi o baie caldă, de relaxare , exerciții de respirație , ibuprofen 400 mg de patru ori pe zi , și varza aplicată pe partea afectată.