Astepti sa ii pui marea intrebare? Urmareste ce iti spun mai jos, sunt cateva sfaturi unie despre cum sa o ceri in casatorie pe cea pe care o iubesti.

La o plimbare cu barca. Aceasta modalitate ar putea fi cea care sa o impresioneze placut: voi doi, fie sub cerul instelat, fie ziua, sub razele soarelui, plimbandu-va cu barca pe un lac. Daca doreai o cerere in casatorie speciala si de poveste, aceasta este alegerea. Tuturor le plac surprizele si, daca e una bine organizata, iubita ta cu siguranta se va simti minunat. Asa ca opriti-va in mijlocul lacului, ingenuncheaza si cere-i mana, pune-i inelul.

O plimbare la apus, pe plaja. Apusul este o minune foarte usor de urmarit, placuta, iar relaxarea care apare cand privim cum apune soarele de pe nisipul unei plaje tacute este o experienta memorabila. Poti sa faci din acest moment unul si mai memorabil, cerandu-i mana in timp ce amandoi savurati frumusetea apusului, impreuna. De indata ce vedeti portocaliul soarelui topit in apele de cobalt, tine-o in brate si sopteste-i cuvintele magice: „vrei sa fii sotia mea?”. Poti sa ii oferi inelul intr-o scoica, daca vrei sa fii si mai romantic. Cea mai buna parte a propunerii romantice este simplitatea, mai ales pentru o fata greu de impresionat in mod romantic.

Cererea in casatorie in public, grandioasa. Acum, daca esti printre aceia care vor sa faca din acest moment unul public, memorabil si maret, ai la indemana cateva metode. Asigura-te ca vei primi, totusi, un raspuns pozitiv, altfel va fi destul de stajenitor. Tine minte ca respingerea in public este cel mai umilitor lucru care ti se poate intampla. Poti sa agati un banner cu marea intrebare de un avion special.

Cererea in casatorie ca in povesti. Daca iubita ta este genul care adora povestile, rasfat-o cat poti inainte sa ii pui marea intrebare. Trateaz-o ca o printesa cu un mic dejun regesc, rasfat-o cu o experienta la spa. La sfarsitul zilei, asaza-te in genunchi si cere-o de sotie.