Unde sunt barbati si femei, sunt si asteptari amoroase. Datingul este cea mai buna tehnica pentru ei ca sa se cunoasca mai bine si sa se tachineze, in anticiparea unei relatii.

Fa-l sa astepte. Este important sa il faci sa realizeze ca ai si alte lucruri de facut, in afara de a te intalni doar cu el. Aceasta regula merge bine pentru ca il face si mai nerabdator sa te cunoasca. Dar sa nu intarzii prea mult, ca isi pierde interesul.

Intalniti-va acolo unde sunt si persoane care te cunosc deja. Poti sa faci o impresie foarte mare daca il duci intr-un loc in care deja ai o reputatie. Va fi impresionat.

Impresioneaza-l mentinand distanta. Invata sa te abtii pentru o vreme. Poti sa o il saruti pasional si sa nu faceti sex. Astfel, el va vrea mai mult. Arata-i ca stii sa respecti limitele.

Abtine-te din a cheltui foarte mult. Este o cale sigura sa vada si el, dar sa fii si tu corecta si interesata de el, nu de banii lui. Limiteaza-ti intalnirile la cafenele sau locuri in care nu trebuie sa dai prea multi bani. Totusi, evita sa fii prea ieftina.

Asteapta inainte sa ii intorci apelurile. Astfel, vei avea sansa sa stii daca e foarte posesiv sau chiar un psihopat. Intoarce-i apelurile dupa o zi, doua. Apoi, aminteste-ti sa nu astepti nici prea mult.

Pastreaza darurile pentru mai tarziu. Daca va intalniti de putin timp, poti sa ii arati si lui interesul prin cadouri. Dar asteapta o vreme, ca sa va cunoasteti, e prea devreme pentru cadouri.

Asteapta o vreme inainte sa ii cunosti prietenii. Abia l-ai cunoscut si inca incercati sa va cunoasteti. Nu cauta sa ii cunosti prietenii deja, daca nu il stii pe el asa bine. Asteapta pana ai incredere in tine si in relatie, ca sa eviti situatiile penibile cu prietenii lui.

Pastreaza-l pentru tine, doar, pentru o vreme. Nu e nevoie sa iti cunoasca nici tie prietenii. Poate ca nu e pregatit pentru glumele prietenilor tai, poate vrea sa stea cu tine cat mai mult la inceput. Respecta-i dorinta.