4

Daca ai șolduri late, probabil ai nevoie de un pic de ajutor pentru a găsi ținutele cele mai măgulitoare. Cu sfaturi corecte cu privire la modul de a ascunde șoldurile late, veți avea posibilitatea de a creea această iluzie optică.

Descoperiți cele mai bune sfaturi și cu privire la modul de a crea proporții măgulitoare atunci când doriți să ascundeți șoldurile late. Amintiți-vă, aceasta nu e vorba de cumpărarea de haine noi. Trebuie pur și simplu să nevoie de a utiliza câteva trucuri vizuale să minimalizeze șoldurile.

Cel mai simplu mod de a crea proporțiile clepsidră dacă aveți șolduri late este de a accentua umerii și trunchiul. Dacă aveți deja umeri largi, concentați-vă pe decolteul dumneavoastră. Un decolteu adânc în formă de V, un colier chunky sau o eșarfă luminoasă sunt opțiuni excelente. Pentru umeri înguști, ați putea beneficia de purtarea umerilor mici.

Utilizați culoarea în avantajul dvs.

Una dintre cele mai bune moduri de a ascunde soldurile late este de a utiliza un fund de culoare mai ănchisă și un top mai ușor sau mai luminos . Nu limita alegerea dumneavoastră de culori închise pentru slăbire doar negru . Puteți folosi o mulțime de nuanțe care adaugă , de asemenea, un strop de culoare , de la gri și indigo la gri închis sau un bleumarin profund .

solduei

Găsiți țesăturile potrivite

Țesăturile pot face cu ușurință șoldurile să pară mai late , astfel asigurați-vă că alegeți țesături potrivite pentru fundul dumneavoastră și topuri mai lungi . O lenjerie moale sau o lână ușoară sunt alegeri foarte bune . Amintiți-vă , evitați , de asemenea, orice amprente puternice în zona șoldului și stai departe de dungi orizontale , care se adaugă mai multă lățime .

O rochie cu centură este o modalitate foarte bună de a crea proporții vizuale plăcute și este o alegere deosebit de mare atunci când doriți să ascundeți soldurile late . Puteți merge pentru curele late sau subțiri , ceva care scoate în evidență talia, dar lungimea rochiei este foarte importantă .

Uită de blugii cu talie joasă , dacă nu doriți să atrageți atenția de la șolduri . Una dintre cele mai bune moduri de a accentua lucrurile pe care le iubești cu privire la silueta ta este o fustă cu talie înaltă .

3