1

Aruncă o privire la una dintre cele mai tari piese-cheie din acest sezon pe care, probabil, le dețineți deja: rochia alb-negru.

Alb-negru a fost întotdeauna o combinatie clasică, de la puritanii în anii ’60 mods la incarnarile sale în ziua de azi. Aspectul alb-negru a fost o tendință grozavă în această primăvară/vară, culorile simple, montarea în perfectă cu lumina și tinutele de vară proaspete. Tendința continuă în toamna și iarnă, dar a primit un pic de revizuire adaptată la temperaturile reci: materiale noi, texturi contrastante și înfrumusețare.

Rochiile cu iluziile optice au fost un hit imens printre celebrități cursul anului 2014, și sunt o opțiune perfectă dacă planificați o ținută pentru o vacantă, petrecere sau un eveniment în această iarnă. Aceste rochii albe și negre sunt atât de populare, deoarece acestea fac figuri pline să pară mai subțiri, și ajută siluetele cu plinuțe să pară mai mici. Acest stil nu funcționează doar pentru petreceri, fiind – o combinație elegantă de culori înseamnă că sunt perfecte pentru birou, de asemenea.

1

2

3

4