denim

Pantalonii scurți din denim sunt una dintre piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba de vară și dacă încă nu îi deții, este timpul să-i cumperi. Ei vin în numeroase variante și culori – tăiați, cu talie înaltă sau joasă, cu manșetă sau rupti.

Acești pantaloni scurți sunt perfecți pentru atât noaptea cât și ziua. Articolul de mai jos, aduce sfaturi și idei cu privire la modul în care puteți purta o pereche de pantaloni scurți din denim pentru orice ocazie în aceasta vară.

Iată câteva sfaturi de stil și idei …

1 . Mergi înapoi la elementele de bază de styling ale pantalonilor scurți din denim cu bluză clasică. Culorile sunt nelimitate , dar țineți minte ca cel mai sigur mod de a merge este de a purta o bluză neagră sau albă clasică și cu o tentă modernă. Se adaugă câteva bijuterii, o curea elegantă și sunteți gata de plecare.

2 . Un alt truc excelent este de a purta denim pe denim , ceea ce înseamnă a combina pantaloni scurți din denim cu bluză sau tricou din denim. Acest lucru va oferi look-ului o atmosferă casual și revigorează moda anilor 1990.

3 . Celebrități și bloggeri de moda asociază sacouri cu pantaloni scurți din denim . Această combinație funcționează întotdeauna și face o declarație foarte la modă astfel încât să puteți face acest lucru pentru propriul stil . Contrastul dintre aceste două piese este ceea ce o face o combinație foarte bună – sacourile sunt atât de structurate în timp ce pantaloni scurți din denim tind să fie foarte casual și relaxați.