par

Ți-e frică de faptul că firele tale ar putea suferi în timpul somnului ? De multe ori s-ar putea întâmpla ca părul lung s-ar putea rupe ca urmare a manipulării necorespunzătoare pe timp de noapte. Cel mai bun mod de a evita acest dezastru este de a învăța cum să vă îngrijiți părul în mod corespunzător pe timp de noapte.

Nu e nimic mai dăunător decât expunerea părului la rupere și încurcări. Acești doi factori pot duce la consecințe severe. Prin urmare, trebuie să dedici ceva extra- timp pentru îngrijirea firelor într-un mod benefic pentru a lăsa pletele netede a doua zi dimineața. Acest lucru este valabil nu numai pentru cele care au părul foarte lung, dar, de asemenea, pentru cele cu lungimea părului peste umăr.

Mai mult, este de asemenea un fapt bine-cunoscut faptul că foile de bumbac ar putea scuti părul de la umiditatea naturală astfel agravând și mai mult procesul de deteriorare. Pe lângă efectul de cascadă a părului este, de asemenea, este esențial să se mențină sănătatea și strălucirea. Acțiunile preventive adecvate vor crește în mod eficient rezistența foliculilor constant în pat.

Deși pare o idee simplă, dar este un pas uriaș pentru a proteja părul tău în timp ce adormi. Pur și simplu pieptănând părul înainte de a pune capul pe pernă te asiguri că , atunci când te trezești , părul este neted și mătăsos.