hair care

În timpul zilei, părul este expus la o mulțime de factori, interni sau externi, care vă pot afecta în cele din urmă. De aceea, ar trebui să încercați să protejați pletele dumneavoastră cât mai mult posibil. Și este posibil să doriți să începeți prin includerea aceste sfaturi pentru a rutina de frumusete regulată!

Pernă de Mătase

Când vine vorba de a învăța cum să aveți grijă de părul dvs. pe timp de noapte, specialiștii recomandă să investiți într-o față de pernă de mătase. Acest material este mai puțin abraziv decât cele din bumbac obișnuite. De asemenea, cred că despre acest scenariu: pe timp de noapte, te vei întoarce, probabil, sau răsuci. O față de pernă de mătase va permite pletelor tale să alunece peste, care va împiedica în cele din urmă încrețirea sau roaderea părului dimineața.

Eșarfă de mătase

Esarfa de mătase, de asemenea, s-a dovedit a fi o ingrijire eficientă pe timp de noapte pentru păr. Acestea fiind spuse, ar trebui să cumpărați acest articol de frumusețe și să-l înfășurați în jurul părului înainte de a merge la culcare. Eșarfa de mătase va ajuta la protejarea pletelor dvs. de la frecare și va menține firele de păr în loc toată noaptea.

Coadă de cal joasă

Ar trebui să încercați cu siguranță acest lucru pe timp de noapte. Dacă pletele tale sunt suficient de lungi, nu ezita să le aduni într-o coadă de cal, chiar la ceafă. Acest lucru vă va scuti de vă trezi cu părul încâlcit dimineața. Acest lucru va păstra coada moale și protejată de-a lungul nopții și este foarte ușor de făcut.