aloe

Aloe vera este un ingredient in multe produse farmaceutice și cosmetice, inclusiv produse de ingrijire a parului. Aloe vera este cunoscuta pentru a face minuni in a face parul sa strălucească și, pentru a-i pastra umiditatea și pentru prevenirea caderii parului si matreata.

Cum se utilizează Aloe Vera pentru par?

În scopul de a obține toate beneficiile sucului de aloe vera , este important să știți cum să-l folositi. Un număr mare de produse de aloe vera pentru par pot fi găsite în magazinele de sănătate. Puteți utiliza astfel de produse , urmând instrucțiunile de pe ambalaj . Dar , dacă aveți propria planta de aloe vera , atunci puteți extrage sucul ei și să-l utilizați pentru îngrijirea părului. Pentru a extrage sucul din planta de aloe vera , taie o frunza matură și strângeți-o. Acum , puteți folosi acest suc pentru a înlocui balsamul obisnuit.

Aplica sucul direct pe scalp dupa samponarea parului tau . Lasă-l pentru aproximativ 5 minute, apoi se clateste . Aveți posibilitatea să se amestecă , de asemenea, o cantitate mică de suc ​​de lamaie cu suc de aloe vera pentru a spori efectele acestui balsam natural.