aloe

Multe femei au folosit Aloe Vera pe parul lor de ani de zile și acest “secret” a fost transmis din generație în generație. Planta conține multe minerale si nutrienti, are proprietati anti-inflamatorii și o capacitate incredibilă de a reduce cicatricile șivindeca rănile. Aloe Vera este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru a avea în orice produs de ingrijire a parului.

O metodă este de a extrage gelul e aloe vera din planta și de a-l face un sampon natural. Puteți amesteca gel de aloe vera cu lapte de cocos si ulei de germeni de grâu . Uleiul de germeni de grâu este cunoscut pentru proprietatile sale hidratante excelente. Puteți folosi , de asemenea, suc de aloe vera pentru a trata parul peste noapte . Pentru aceasta , amesteca suc de aloe vera cu ulei de masline.

Se amestecă ambele ingredientele bine și apoi se aplică acest amestec pentru parul tau . Lasa parul se usuce in mod natural si apoi acopera-l cu o eșarfă de mătase. A doua zi , se clătește părul complet sau sampon parul ca de obicei . Sucul de aloe vera , dacă este folosit fara ulei nu ar trebui să fie lăsat pe scalp pe durata lunga deoarece poate usca scalpul si face parul arata rigid și grosier .

Chiar dacă aloe vera are avantaje enorme , ar trebui să fiti conștienți ca aceasta poate provoca uneori reacții alergice , chiar dacă ele nu sunt foarte frecvente.