Desi nu era de asteptat ca Drew Barrymore sa arate atat de bine in ultima vreme, iata ca aceasta cat lady este foarte multumita de noul sau look, incat spune ca nu ar face niciodata vreo operatie estetica.

„La naiba cu operatia estetica!” a spus actrita intr-un interviu pentru Britain`s Daily Mail. „Sunt atat de curioasa cum decurg lucrurile in mod natural, incat nu imi imaginez cum ar fi sa imi doresc sa degradez lucrurile inca.”

„Si pentru acele femei care isi pun toxina botulinica pe fetele lor – nu stie nimeni care sunt efectele pe termen lung, asa ca opriti-va! As prefera sa arat poate imbatranita decat sa imi fac asta corpului meu!”

Drew Barrymore recunoaste ca a fost norocoasa. „Nu sunt inca la varsta aceea inteleapta, dar poate ca atunci cand voi fi, voi simti ca vreau altceva. Dar ma gandesc ca o sa trec peste asta, sa nu ma plang intruna. O sa gasesc ceva bun sa fac cu viata mea.”

Celebra actrita sustine ca nu este sexista si regreta ca nu e cazul pentru barbati, dar „nu trebuie sa stai intinsa pe canapea si sa fii frustrata ca nu te baga nimeni in seama. Cumpara-ti un aparat foto, fa voluntariat, devino o scriitoare – sunt un milion de lucruri pe care sa le faci in lumea asta.”