Avem o singura viata si trebuie sa jucam mai multe roluri: sa fim neveste, mame, fiice, surori, nepoate; sa facem curatenie, sa spalam vasele, sa curatam hainele sau sa le calcam, sa gatim si multe altele. Daca ar trebui sa fim platite pentru fiecare ora de munca am fi miliardare. In schimb trebuie sa echilibram fiecare zi pentru ca aceste nevoi sa fie satisfacute.

Incearca sa mergi la serviciu devreme si incearca sa nu-ti implici munca in activitatea ta de acasa. Acest lucru te va invata cum sa te deconectezi imediat cum ajungi acasa pentru a petrece timp de calitate cu familia.

Intotdeauna sa eviti sa lucrezi in week-enduri, si asa sunt destul de scurte!

Incearca sa iei o pauza in timpul jobului pentru a face exercitii de stretching si bea un pahar cu apa la interval de o ora.

Mananca sanatos, corpul tau iti va multumi la un moment dat. In timp ce lucrezi mananca snacks-uri sau batoane energizante care au calorii putine.

Fa-ti timp zilnic pentru a face ceva ce-ti face placere cu adevarat, fie ca te programezi pentru un tratament facial relaxant, fie ca citesti sau doar te relaxezi.

Suna-ti prietenii pentru a vedea ce mai fac sau cel putin pentru a le da de stire ca te gandesti la ei.