Contrar preconceptiilor, ejacularea feminina este usor de obtinut de orice femeie cat timp este relaxata in timpul sexului si punctul ei G este stimulat. Un alt mit popular este ca ceea ce se intampla este, de fapt, urinare decat ejaculare, ceea ce e fals. Ce se intampla este ca o presiune de a urina creste cand punctul G este stimulat. Pentru a retine urina, femeile retin si ejacularea.

De fapt, ejacularea se simte ca si cum ai urina, dar fluidul vine dintr-o glanda localizata pe lateralele uretrei, numita glanda para-uretrala. Daca o femeie se convinge ca nu e urina, ci fluid ejaculator, atunci e posibil sa fie mai relaxata si sa se bucure de aceasta experienta, pentru a ajunge la o astfel de ejaculare mai usor si mai rapid. Indiferent daca este o experienta alaturi de un partener sau nu, sa te familiarizezi cu cele mai receptive parti ale punctului G este important.

Punctul G este un tesut care se intinde pe 2,5-5 cm in latime, pe peretele vaginului, in fata, pentru a-l recunoaste, il simti ca un tesut spongios si dens. O cantitate buna de presiune este necesara pentru a stimula acest punct, de vreme ce locatia lui adevarata este cu un centimetru mai jos de partea atinsa.

Ejacularea feminina este experimentata in varful stimularii punctului G si poate fi atinsa doar de o femeie complet excitata si relaxata in timpul sexului. Cele care nu pot fi calme sau receptive in timpul sexului, vor experimenta foarte rar acest lucru.

In cele mai multe cazuri, trebuie un nivel ridicat de excitare si stimulare a femeii pentru a ajunge la ejaculare si conteaza ca barbatul sa stie unde se afla punctul G. La excitare totusi, punctul se mareste, ceea ce il face mai usor de recunoscut.

Atingerea orgasmului care se termina cu ejaculare a fost experimentata de cel putin 40% dintre femei si deci nu este atat de rara situatia. Procentajul care ramane se datoreaza senzatiilor de teama sau rusine sau alte cauze tipice. Renunta la ele, simte-te bine in pielea ta si da-ti frau liber!