Parul lung ondulat, in stilul anilor 1940

La fel ca si impletiturile, tunsorile in stilul anilor 1940 continua sa fie inspiratia femeilor in 2010. La fel ca si anul trecut, trendul este inspirat din anii tarzii ˈ40  si inceputul anilor ˈ50.

Onduleurile trebuie sa fie soft, nu foarte crete. Tunsorile sunt potrivite pentru toate culorile de par, mai putin pentru parul brunet. Evita cararea pe mijloc. Lungimea parului trebuie sa fie putin mai jos de umeri.  Merge cu machiaj clasic. Fiind inspirata din film noir, parul in valuri sugereaza incredere si senzualitate.

Parul lung inspirat din anii 1970

Exista doua trenduri care invie din secolul 20: stilul anilor 1940 si cel din anii 1970 care ofera doua tipuri de frizuri.

Parul lung drept, natural

Foarte putin aranjat, incat sa nu para prea neted. Trebuie sa fie voluminos. Merge si cu carare pe mijloc. Cu siguranta este un stil care merge pentru par forte lung, care cade pana aproape de talie.

Parul putin ravasit

Diferit de stilurile de mai sus, acesta prezinta o coafura naturala, cu suvite si onduleuri care se formeaza dimineata, la trezire. Merge bine pe parul lung, cu carare atat pe centru cat si fara carare.