Parul impletit

Popularitatea coditelor impletite de pe timpul laptareselor evolueaza din 2009, intr-un trend de 2010 al coafurii impletite. Fiind natural ca trendurile tunsorilor sa evolueze in ani, revenirea parului impletit este rezultatul coafurilor de pe catwalkul Primaverii 2010, ca de exemplu in colectiile lui Alexander Wang sau Miuccia Prada`s Miu Miu. Cea mai cunoscuta coafura este coada impletita intr-o parte.

Cozile impletite merg minunat cu orice culoare de par. Atat coada pe o parte, cat si parul impletit la spate – inlocuind clasicul par prins in coada – merg foarte bine cu breton. De asemenea, nu iti aduce bretonul in impletitura, ci lasa-l liber. Daca vrei carare intr-o parte, coada impletita trebuie sa vina in partea opusa.

Tunsoarea neteda, stilizata cu gel de par

Parul dat pe spate, perfect netezit cu gel, fie cu degetele, fie cu un pieptene cu dintii mari se potriveste foarte mult pentru generatia tanara si cu atitudine. Lookul trebuie sa para umed.

De asemenea, te poti folosi si de o carare pe o parte, cu acelasi aspect umed al parului, perfect lipit de scalp. Ce e foarte bine la aceasta tunosare este ca poate fi combinata cu multe alte coafuri, fie scurte sau lungi, de exemplu cu cozi impletite pe o parte.

Al treilea stil de coafura stilizata este tunsoarea masculina, cu parul bine intins, neted, fara a fi pieptanat si dat cu gel, poate doar cu ceara. Aceasta tunsoare merge pentru parul scurt, si se potriveste femeilor carora le place stilul dandy.