Rob Pattinson, vampirul iubit de toate fetele care au vazut Twilight la nesfarsit, emana incredere si sex appela atat pe ecrane, cat si in afara lor. Dar nu lasa aceasta fatada sa te pacaleasca – tanarul acesta dulce este mult mai cuminte decat crezi!

Rob a vorbit cu cei de la revista Parade si a recunoscut ca este nesigur pe el in majoritatea timpului. Cand a venit vorba despre abilitatea lui de a cuceri, Rob a spus: „Cand vine vorba de sexul opus, nu sunt atat de increzator ca tipul al carui rol il joc. Nici nu imi amintesc ultima data cand am scos pe cineva la intalnire, ducandu-ma direct la persoana aceea si sa fie primul lucru pe care il spun.”

Nu stim de ce, caci 99% dintre fete nu l-ar lasa balta vreodata. Dar poate ca nesiguranta lui Rob se datoreaza copilariei sale, care nu a fost chiar asa roz.

„Am fost batut de multi oameni cand eram mai tanar”, explica el. „Eram putin idiot, dar nu intr-atat incat sa provoc atacurile. Erau pe vremea cand am inceput sa joc roluri si imi placea sa ma port ca un actor, sau cum un actor s-ar fi comportat, si probabil asta a provocat aparent oamenii sa ma loveasca”.

Ei bine, cel putin Rob poate rade acum despre asta. Suntem sigure ca nimeni nu il provoaca la lupta zilele astea. Cat despre viata lui amoroasa, nici acum nu avem confirmarea ca el si Kristen Stewart sunt un cuplu.