Nou-nascutul tau gaseste o bucurie nesfarsita in a se uita doar la tine (si invers), dar in curand va incepe sa se intereseze de jucarii. Dar cand vine vorba de jucarii bebelusi, variantele sunt nesfarsite. Ceea ce poate parea prea dragut ar putea fi prea periculos. Avem informatii pentru a va ajuta sa alegeti cu intelepciune, astfel incat bebelusul dvs. sa fie fericit, angajat si in siguranta.

Care sunt cele mai bune jucarii bebelusi

De la 0 la 1, bebelusii exploreaza noua lor lume fascinanta prin simturile lor, care se dezvolta repede in timp ce vad, ating, miros, aud si gusta tot ce pot. In primele cateva luni, totusi, bebelusii se bazeaza pe ochii si urechile lor pentru a absorbi tot ce se intampla in jurul lor. Ei graviteaza spre culori primare sau foarte stralucitoare, cu modele simple si modificari ale sunetului. Acesta este cel mai bun moment pentru un patut mobil – copilul dvs. nu poate ajunge la el (este un pericol de strangulare atunci cand poate), si ofera o sursa excelenta de divertisment. Atasati-l la aproximativ 8 pana la 14 centimetri de ochii copilului, apoi imediat ce se poate impinge pe maini si genunchi sau la varsta de 5 luni (oricare dintre acestea apare mai intai), scoateti-l din pat. In jur de 8 saptamani, bebelusul dvs. este pregatit pentru zanganituri, jucarii de panza, bile moi de stoarcere si jucarii muzicale, acestea fiin unele dintre cele mai bune jucarii bebelusi.

Sfatul cel mai de baza pentru siguranta este achizitionarea de jucarii bebelusi adecvate varstei. Majoritatea etichetelor de avertizare sunt pentru copiii cu virsta de 3 ani si sub, pentru ca prezinta cel mai mare risc de sufocare.

Veti vedea avertismente privind pericolul de sufocare pe jucarii precum bile, baloane si piese Lego. Orice element suficient de mic pentru a se potrivi printr-o rola de hartie igienica este suficient de mic pentru a se potrivi cu capul unui copil. Magazinele de jucarii bebelusi pot avea testere pentru piese mici, dar ruloul de hartie igienica ofera un ghid bun.