In 2017, una dintre cele mai moderne tunsori este bobul. De fapt, aceste coafuri elegante au fost preferate de multe femei de multi ani, deci nu e de mirare ca bobul este inca foarte popular. In ultimii ani, hairstylistii si-au folosit abilitatile pentru a crea tot mai multe variatii ale acestei tunsori si trebuie sa spunem ca toate arata foarte bine.

Deci ce fel de bob ar trebui sa porti in acest an? Iata cateva idei care v-ar putea inspira.

Bob simetric – este scurt si rebel, o versiune a bob-ului este perfect pentru toata lumea. Aceasta este una dintre acele coafuri care nu necesita prea multa munca dimineata. E proaspat, este la moda si ar trebui sa o incercati cu siguranta in 2017.

Bob lung – este perfect pentru acele femei care doresc ca parul lor sa fie lung si inca sa aiba o multime de personalitate. Aveti posibilitatea de a purta un bob lung in mai multe moduri, cum ar fi folosind un ondulator pentru un aspect natural si sexy. Alegeti parul drept daca doriti un aspect elegant si chic.

Bob ondulat – este atat de usor de facut si va arata uimitor pe orice femeie. Este o alegere excelenta daca mergeti la o petrecere si chiar la locul de munca. Femeile care au par ondulat pot alege aceasta coafura cu incredere!

Bob francez – aduce inapoi acea eleganta si stilul vechiului Hollywood. Parul abia trebuie sa atinga umarul si liniile de taiere trebuie sa fie foarte clare. Rezulta o coafura proaspata si chic, perfecta pentru orice anotimp.

Bob cu breton – este unul dintre favoritele mele pentru ca poate face ca orice femeie sa arate mai tanara in cel mai scurt timp! A devenit rapid o tendinta dupa ce celebritati ca Taylor Swift au inceput sa il poarte, asa ca daca vreti sa fiti in tendinte, trebuie sa incercati aceasta coafura.

Bob clasic – este si va fi mereu la moda! O coafura simpla va arata grozav pe orice femeie care vrea sa ramana eleganta si frumoasa tot timpul. Adaugati unele accesorii de par pentru o atingere jucausa.