Nu e imposibil sa iti recapeti fostul iubit, dar cu siguranta exista metode de a anula orice posiblitate de a-l recapata. Iata care sunt principalele greseli:

Folosesti amenintari. Cu cat incerci sa faci mai mult ceva, cu atat mai repede el va fugi in directia opusa. Nu il ameninta ca faci ceva urat legat de fostul tau.

Implori si promiti. Nu numai ca aceasta tactica nu merge niciodata, dar iti distruge si incredere si respectul de sine. Exul tau va fi jenat de slabiciunea ta si de disperare si prietenii tai vor crede ca esti patetica.

Te imbeti. Toti suntem dispusi sa ne inecam amarul uneori, dar nu este productiv cand vrei sa iti recapeti iubirea. Alcoolul creste sansele de a spune sau face ceva stupid. Sansele sunt impotriva ta – nu iti permiti sa agravezi situatia.

Ii ceri scuze. Este o tehnica sireata – mai ales daca stii ca toata treaba e din vina ta. Cheia este sa iti ceri iertare cu demnitate. Este bine sa iti ceri scuze, sa spui ca iti pare rau, dar evita sa iei totul asupra ta cu tot ce a mers rau in relatie.

Te multumesti cu mai putin. Nimeni nu va fi gelos pe tine daca te cuplezi cu cineva la repezeala. Pastreaza-ti standardele inalte pentru a-i demonstra fostului ca e singurul pe radarul tau.

Distrugi distractia. Nimanui nu-i place sa petreaca timp cu oameni deprimati, mai ales pentru ca ii deprima si pe ei. Poti sa te bazez pe prieteni pentru sprijin, dar ajuta-te singura. Stii cum e persoana aceea de se plange incontinuu despre fosta iubire – nu fi tu aia.

Barfe. Sa spui tuturor povesti stanjenitoare despre fostul tau si sa imprastii zvonuri te va face sa te simti bine pe moment, insa asta te va bantui. In plus elimini orice sansa de a te impaca cu fostul tau.

Uiti de tine. nimic nu creste sansele de a-ti recapata iubitul daca te vopsesti roscata sau adaugi 10 kilograme pe tine. este timpul sa arati cel mai bine. Trebuie sa arati lumii ce pierde fostul tau.