Daca te suna sau te contacteaza, e un semn bun. Daca fostul tau iubit vrea sa fiti prieteni si te suna des, este mai usor de ghicit ca este inca atras de tine. daca iti trimite si mesaje, inseamna ca se gandeste la tine.

Iti trimite mailuri? Iti deschizi casuta postala in fiecare zi si vezi un email de la el? Daca iti trimite mesaje, inseamna ca inca esti in mintea lui. Poate fi orice: un poem, ori un mesaj referitor la dragoste sau din contra, fara nimic legat de dragoste.

Daca fostul tau iubit iti viziteaza paginile de Facebook sau Myspace sau alte retele pe care amandoi aveti profil si activitate, inseamna ca inca vrea sa stie ce e cu tine, ce status ai. Daca iti lasa si mesaje acolo, se gandeste mult la tine.

Daca fostul tau vrea sa fiti prieteni dar vine sa te viziteze, nu inseamna ca te viziteaza la fel d des. Totusi, asta se intampla rar cand intervine o despartire. Totusi, este un semn ca vrea sa se impace. Sau ca se gandeste la asta.

Uneori, fostul tau isi poate trimite prietenii lui sau poate pune un prieten de-al tau sa vorbeasca cu tine despre despartire. Daca asa e, e clar ca vrea sa stie ce parere ai si daca inca il mai vrei inapoi.

Toata speranta nu e pierduta daca fostul tau iubit nu iti da semnalele pe care le vrei.  Este timp si rabdare. Observa-i comportamentul si analizeaza ce crezi ca il poate starni iar la tine.