Coitus Inpleasurabilis. Multi barbati cred ca sexul este doar instinctiv si ca e ceva natural. Dar sa iti multumesti femeia pe deplin necesita munca multa si practica. Ca barbat, ar trebui sa stii ce faci, unde faci si sa fie o experienta placuta pentru amandoi

  1. Merge direct la chestiile picante. El ii da ei un mic sarut, ca preludiu, apoi se dezbraca si trec la treaba. Noi vrem mai mult, sarut + hainele jos NU INSEAMNA = lubrefiere. Si nici statul 3 ore cu gura pe sfarcuri ca bebelusii. Barbatii ar trebui sa vada femeia ca cheva de gheata care trebuie incalzit. Si incalzit! Preludiu inseamna mangaieri, sarutari pe tot trupul, mult mai mult.
  2. Concurs cu limbile. Pentru unii barbati, sarutatul inseamna un joc al limbilor ca in hockey. Cred ca cu cat isi introduc limba mai adanc in gura ei, cu atat este mai sexi. Total aiurea. Sarutul pasional este o forma a artei si e ceva de practicat mult. O limba in gura altuia si frecatul de dinti nu inseamna sarutat.
  3. Comportament violent. Barbatii stiu ei ceva de violenta in pat, dar nu inseamna sa traga de clitoris cu neatentie si duritate. Nu este deloc placut, ci chiar dureros.Clitorisul are de 2 ori mai multi nervi decat penisul, desi e foarte mic. Ca barbat, trebuie sa stii sa il atingi si sa nu il presezi prea mult, pentru ca se duce naibii placerea si apare durerea. Iar zona aia umeda si sexi va deveni uscata.
  4. Urme de vampir. Sa lasi o urma pe corpul ei ca “semn” nu e deloc sexi sau erotic, la fel si cu muscatul urechii. In schimb, linsul subtil sau sarutul pe lobul urechii este ceva mega-senzual.
  5. Murdarirea nu e buna. OK, barbatii au si lor ritualul propriu de igiena intima. Nu ar trebui sa se apropie de o femeie daca nu si-au spalat zonele foarte bine si nu si-au curatat cu atentie toate zonele, pentru ca sa recunoastem, barbatii au multa piele si zone “obscure”, din cauza pielii care se pliaza pe organele genitale masculine. In plus, femeile au un simt al mirosului mult mai sensibil si pot mirosi mai multe decat cred barbatii. Grija mare!