5. Gandesti ca mereu e vorba de bani si de imagine. O greseala pe care o mai fac barbatii e ca ei cred ca femeile frumoase sau atragatoare vor numai bani si imagine perfecta a tipilor. Da, unele chiar numai asta vor, dar majoritatea e interesata de personalitate, nu de portofel sau look. Daca stii sa te folosesti de personalitatea ta, ca barbat, vei sti sa cuceresti o femeie. Si aici, femeile imi vor da dreptate. Foloseste-te de limbajul trupului si de comunicare, corect, si vei sti sa urmaresti semnalele noastre.

4. Renunti la putere. Ca barbat, niciodata sa nu renunti la puterea ta si sa o cedezi. Femeia nu vrea sa faci ce vrea ea, nu vrea un papa-lapte fara initiativa, ci un barbat care sa stie ce vrea si sa intelega ambele dorinte ale voastre.

3. Nu pricepi cum merge treaba cu atractia. Femeile sunt foarte diferite cand vine vorba de atractie. Un barbat cand vede o femeie sexi si tanara, simte atractie sexuala instant. Dar femeia, in schimb, urmareste anumite calitati la un tip si senzatia in preajma lor, precum si cum le face el sa se simta. Foloseste-te de asta.

2. Esuezi in a “descoase” intalnirile. O femeie stie mereu ce gandesti. Se pare ca suntem de 10 ori mai bune la citit limbajul trupului decat barbatii. Astfel ca la o intalnire, daca vrei sa o saruti, ea stie. Daca nu stii cum sa o iei sau cum sa o faci, ea nu te va ajuta deloc. Si asta e doar un exemplu. Ia-o usor, de la intalnire pana…in dormitor.

1. Nu primesti ajutor. Da da, barbatii nu cauta sa afle cum sa abordeze o femeie, nu invata, nu doresc sfaturi. Mare greseala! Un barbat nu le stie pe toate, trebuie sa experimenteze dar sa invete si sa fie atent la semnale. Daca vrea sa fie cu o femeie anume, trebuie sa stie cum sa o abordeze cu succes. Aici va cauta el ajutor sau mai bine zis, va incerca multe.