gudstari

Alimentația sănătoasă nu înseamnă numărarea caloriilor. Alimentele nutritive sunt cheia, dar uneori e bine să stiți ca puteți lua o gustare rapidă care nu livrează o întreagă masă de calorii. Foamea se strecoară, atunci când este cel mai puțin convenabil (cum ar fi 30 de minute înainte de o rezervare lacină). Această listă cu câteva gustări satisfacatoare vă vor ajuta să nu ruinați o zi sănătoasă.

Cereale integrale
Alegeți 100 g cereale integrale cum ar fi orez brun sau fulgi de ovăz. Fibrele din ovăz echilibrează nivelul de zahăr din sânge.

Fasole
Fie ca aveți nevoie de o masă completă sau o gustare, fasolea va umple vă va ajuta să scăpați de foame. Este săracă în grăsimi, cu un conținut ridicat de proteine​​, perfectă pentru o dietă sănătoasă. O portie 1-cana de fasole fierte fără sare a 225 de calorii, 15 grame de proteine​​, mai puțin de 1 gram de grăsime și 2 miligrame de sodiu.

Legume
Cele mai multe legume au un conținut ridicat de apă, ceea ce înseamnă că o mare parte din conținutul lor este fără calorii. Puteți umple stomacul cu salată verde, roșii și alte legume pentru a vă satisface foamea. De exemplu, 4 cești de salată verde și 2 căni de roșii cherry au 83 de calorii, 6 grame de proteine​​, 1 gram de grăsime și 26 de miligrame de sodiu. În cazul în care nu sunteți sătul, puteți avea o a doua porție și sub 200 de calorii. Morcovi, țelină, ardei gras, spanac, broccoli și conopidă sunt exemple de alte legume cu puține calorii care ucid foame.a Nu distruge legume sanatoase cu sosuri grase, totuși. O portie de 2 linguri de sos Thousand Island are un enorm 118 de calorii și 12 grame de grăsime. Utilizați oțet aromat în loc, 2 linguri de oțet de vin roșu are doar 6 calorii și grăsimi.

Fructe
Fructele sunt excelente, o alegere dulce pentru a calma foamea .Sunt naturale scăzute în calorii și sățioase. Fructele de pădure și pepenii sunt foarte scăzuți în calorii . Puteți avea o cană de afine pentru 84 de calorii , 1 ceașcă de pepene verde pentru 46 de calorii sau o portocală mare de 86 de calorii . Nu aveți nevoie să adăugați zahăr sau alți îndulcitori pentru fructele dvs. , sunt delicioase pe cont propriu .

Carne
În timp ce carnea nu este bogată în fibre , uneori poftiți la proteine . Carne macră va satisface această dorință , va potoli foamea și va hrăni muschii. Pentru carne de pui , curcan și alte păsări de curte , carne alba este mai flexibilă decât carnea roșie.