Nunta ta este una dintre cele mai importante evenimente din viata. Totul trebuie sa fie perfect si sa fii fara cusur. Invitatiile de nunta trebuie sa fie si ele perfecte, sa ajunga la invitatii vizati din timp. De aceea se recomanda sa fie trimise cu cel putin 6 saptamani in avans.

Sunt cateva idei diferite despre cum sa trimiti o invitatie, cum ar fi emailul, telefonul sau chiar scrisoarea traditionala. Invitatia de nunta spune multred espretine, despre voi ca cuplu, despre viitorul sot si despre ce tip de nunta veti avea. Multi oamenii le fac la servicii specializate in astfel de lucruri legate de detaliile nuntilor, pentru a le da un look mai special.

Atunci cand invitatul la nunta deschide invitatia, va avea o prima impresie despre tine. Daca vei avea o nunta formala, atunci vei vrea ca invitatia sa sugereze acest lucru. Daca vrei distractie si o nunta festiva, sa spunem pe plaja sau pe spatiu verde, vei avea un stil al invitatiei mai viu, mai fresh, mai personalizat si maleabil.

Un lucru trebuie sa iti amintesti daca ai o nunta formala – invitatia trebuie sa fie pe o hartie speciala si grea. Alege o culoare crem, ivorie sau alba, iar literele sa fie puternice, gravate, pentru a iesi in evidenta subtil.

Este important sa urmezi regulile potrivite de etichetacand decizi ce tip de invitatie de nunta vrei sa ai. Ultimul lucru pe care vrei sa il patesti este sa fie o invitatie amuzanta si misterioasa si nunta sa fie clasica si formala.

Daca ai nevoie de ceva ajutor sa te decizi, sunt serviciile care iti recomanda culoarea potrivita, hartia si stilul in care vrei sa o trimiti – cu plic simplu, sub forma de papirus etc. detaliile  sunt cele care conteaza, nu uita! Asa ca ai grija de nunta ta si de detaliile acestui eveniment frumos.