Machiajul miresei trebuie sa arate natural si uimitor in cea mai importanta zi a vietii ei, adica in ziua nuntii. Trebuie sa fie natural, real, sa reprezinte mireasa. Este un lucru sigur si trebuie sa tii minte atunci cand ai grija de pregatirile de nunta proprii sa dai atentie detaliata la fiecare aspect al nuntii. Este foarte important sa nu ignori si tu, ca majoritatea mireselor, sa ai grija de pielea ta si sa alegi cel mai bun machiaj pentru tenul tau.

Un machiaj perfect de mireasa poate sa aduca in prim-plan si sa iti indulceasca trasaturile. Cel mai bun machiaj care sa-ti dea un look frumos si radiant este primul lucru pe care il observa oamenii, in afara de rochia de mireasa, adica infatisarea ta per ansamblu, nu doar un makeup. Pentru a incepe cu pielea ta, pregateste-o cu cateva saptamani inainte de ziua nuntii. Un program facial saptamanal pentru a scapa de impuritati, consumul a doua pahare de apa in fiecare zi cand te trezesti, pe langa cele 8 pahare consumate pe timpul zilei.

Hidratarea pielii este un alt factor important, de vreme ce experimentezi un stres foarte mare, stresul de dinaintea nuntii. Ultimul lucru pe care l-ai vrea in ziua nuntii e sa pari slaba si obosita.

Penseaza-ti  sprancenele cu o zi inainte de nunta si dormi cateva ore in plus daca e nevoie ca sa te relaxezi, sa nu fii stresata. Somnul nu numai ca te va relaxa, dar este cea mai buna cale de a relaxa pielea. In dimineata nuntii, inainte sa aplici fondul de ten sau machiajul, aplica un gel care sa fie o bariera de protectie intre piele si machiaj. Gelul previne ca machiajul sa intre in porii pielii, si in plus tine si mai mult astfel, pe timpul zilei. Ai grija extrema cand aplici fondul deten, pentru ca pozele care ti se vor face sa fie perfecte!