Sezonul acesta aduce o varietate de culori proaspete, intense, straluciri de astre si nuante pastelate, iar aplicarea lor nu este ingradita de restrictii. Asa ca poti face orice combinatii preferi pentru ca nu exista reguli.

Culorile neon. Violet, albastru marin, indigo, mov, verdele-menta, oranj, fuchsia, galbenul intens, acestea sunt culori neon. Culorile neon te invita la joaca, la pleoape identice cu penajul pasarii Paradis. Si specialistii spun ca orice varianta ai incerca, nu risti sa gresesti: poti alege un machiaj din culori tari, folosite simplu, monocromatic sau in combinatii de tonuri diferite ale aceleiasi culori sau culori diferite si amestecate. Desi cele mai interesante combinatii sunt cele intre culori opuse, de exemplu verde cu fuchsia. Pentru ca ochii si buzele sunt cele care atrag cel mai mult, iar privirea ramane pe primul loc, buzele trebuie rasfatate cu un gloss zmeuriu, natural.

Spring light! Tenul fresh si privirea glamour sunt esenta unui machiaj reusit de primavara. Lasa in trusa fondul de ten folosit iarna, cel cu putere mare de acoperire, si alege unul cu textura lejera, transparenta, care ii permite pielii sa respire si sa se bucure de soare.

Daca ai tenul curat, fara cosuri sau alte imperfectiuni, nici nu mai folosi fond de ten! Alege o crema coloranta care doar intensifica stralucirea naturala a tenului.

Trend: Metalic. Culori asortate cu nuanta tenului, delicate si subtile, cu straturi fine de straluciri ca de astre. Machiajul metalic nu scoate in evidenta anumite trasaturi, ci insista pe luminozitatea fetei. Pentru un efect spectaculos, combina auriul cu argintiul. Punctul forte sunt pometii nuantati cu roz sau piersica, care dau impresia de prospetime. Pleoapele sunt subtil fardate in griuri delicate, roz deschis, ambra, si sunt umbrite de gene negre. Pentru ten, pudre usoare si stralucitoare, iar pentru buze, gloss transparent.

Trend: Baby doll. Culorile acestui trend sunt diafane, copilaresti, desprinse din povesti. Machiajul se bazeaza pe stralucire diafana si pe culoare pastelata. Exclusiv realizat din nuante calde, romantice, dulci, diluate – verde fistic, anason, fraguta, galbenul pepene, iar texturile sunt lejere. Pometii fardati in tonuri sanatoase, la fel ca si buzele, opulente si pline de culoare. Dar nimic extravagant!