1. Paturi king-size. Chiar daca te pui in pat nervoasa, o “mica lupta” intr-un pat mic e ca un “esti iertat” fara cuvinte si iti permite sa uiti tot ce era negativ intre voi. O saltea king-size lasa tensiunea sa doarma linistita intre voi timp de zile intregi.
  2. Baia in comun. Bai separate sau cel putin, intervale de vizitare separate, sunt cheia unei relatii de success. “Ceea ce au in comun prietenii mei divortati este asta: el isi facea nevoile in timp ce ea se spala pe dinti. Nu mai faceti asta, fetelor. Mentineti putin mister”.
  3. Interes dezvoltat pentru o orgie sau sex in 3. Nu conteaza ce spune el, sexul cu tine si cu alta persoana/cuplu este o scuza pentru el pentru a fi cu cineva nou. Punct. Se pare ca dupa un sex in trei, el va fi interesat de a doua femeie, nu de tine.
  4. Prea multa masturbare. Da, e placuta, e recomandata, cand esti singur si excitat sau cand  vrei sa faci un show. Dar daca sexul cu tine ia locul celui cu partenerul tau, e un semn ca ceva nu e la locul lui intre voi.
  5. Baiatul mamei sau fata lui tati. Daca unul dintre voi respecta parerea unui parinte mai mult decat opinia partenerului, va indreptati spre probleme. Nu vrei sa ajungi sa vezi cum prietenul tau o suna pe mama lui si o intreaba despre jobul lui, despre bani sau despre ce sa purtati de Paste, e grav.