Se spune ca limbajul trupului vorbeste mai mult decat cuvintele. Asigura-te ca fizicul spune exact ceea ce mentalul vrea.

Fii atenta in jur. Cand esti implicate intr-o discutie intima, asigura-te sa iti cobori atentia spre buzele celui vizat. Este simplu si totusi, destul pentru a-i da de veste ca esti dispusa la mai mult.

Joaca-te cu indiciile. Nu esti pregatita inca sa o spui? Lasa aparentele sa ii spuna ce simti. Lasa-ti bluza sa cada usor de pe un umar, “din greseala”, sau incruciseaza-ti picioarele si joaca-te cu pantofii.

Lumineaza-te. In timp ce negrul este o non-culoare minunata pentru a iesi in oras, alege tinute in nuante luminoase si puternice pentru a fi mai vesela si mai deschisa catre comunicare si flirt. Fie ca te imraci pentru job, pentru o seara in oras sau o plimbare pe plaja, lumineaza-ti lookul cu o culoare precum fuchsia sau turcoaz, pentru a atrage atentia cuiva.

Directia corpului. Poate pare prostesc, dar tindem sa ne indreptam si degetele catre “tinta” noastra, fie ca e usa sau tipul de care ne place. Cand stai langa posibilul iubit, indreapta-te cu corpul spre el, ca invitatie subtila.

Fii pregatita. Romanta poate incepe oricand, asa ca fii pregatita mereu pentru o intalnire hot, pregatindu-ti pielea. Epileaza-te, ingrijeste-ti pielea, rasfata-te, pentru ca el nu va rezista pielii fine si matasoase.