scr

Nu exista un anotimp anume in care putem purta eșarfe. Ele sunt accesorii atat de versatile, incat pot fi adaptate oricarui anotimp. Eșarfele furnizează cantitatea perfectă de protecție impotriva frigului, și în acelasi timp ofera un look trendy și original.

Eșarfele au fost întotdeauna unul dintre accesoriile mele preferate. Natura lor versatila si posibilitatea infinita de moduri in care o poti purta, face din acest accesoriu un must-have  în garderoba noastra.

Eșarfele cu imprimeuri sunt într-adevăr excelente pentru un look sofisticat. Fie că este vorba ghepard, zebră, girafă, sau șarpe, ele arata excelent si sunt usor de purtat.

Modele florale par să fie mereu în stil. Chiar și în timpul iernii ele ofera un aer de prospetime si bunadispozitie. Aceast lucru depinde de culori și stil.

Eșarfele cu forme geometrice aztece, pixelat, sau orice al model, sunt foarte bune pentru aceasta toamna. Ele sunt grozave pentru a fi purtate la o tinuta simpla! Sau poti incerca să fii un pic mai indrazneata prin amestecarea mai multor printuri.

scarf

sc

sc

ddd

ddd