sh

Rapide si usor de preparat, aceste retete de shake-uri, nu numai ca ele conțin o varietate de fructe răcoritoare, dar vin la pachet cu acizi grași mononesaturați, care  vizează în mod special grăsimea de pe abdomen.

Shake-urile sunt un instrument excelent pentru pierderea in greutate, deoarece vor controla ingredientele. Ele sunt instrumentele ideale pentru o gustare scăzuta in calorii, si bogata in nutrienti esentiali pentru buna functionare a organismului.

Obțineți mai multe idei si retete de shake-uri in acest articol:

Orice fel de fructe, capsuni, afine, zmeură, banane, pepene  ofera o aroma excelenta fara a adauga foarte multe calorii. În plus, ele sunt bogate in fibre, care vă ajută să vă păstrați silueta, si antioxidantii pentru starea generala de sanatate.

1. Există o mulțime de shake-uri surprinzătoare, care ajuta la pierderea in greutate, iar acesta este una dintre ele. N-aș fi crezut că un unt de arahide pe bază de suc ​​de fructe ar putea fi toate că sănătos, dar proteina este ceea ce il face grozav.

Rețetă:

Jumătate din unul banane
1/2 ceasca scăzut de grăsimi de unt de arahide netede sau crocante
1/2 cana de lapte degresat
6 cuburi de gheata
1 lingura de pudra de proteine ​​din zer ciocolata
Puneți toate ingredientele în blender si se amesteca pana la omogenizare.

2. Ce ar putea fi mai bun decât un shake din pepene verde intr-o zi torida de vara? Cu niște gheață și o bază din lapte, iaurt, sau serbet, obtii un shake excelent scăzut în calorii și grăsimi.

Rețetă:

6 cesti de pepene verde fără semințe, tocat
1 ceasca de serbet de lamaie, lapte degresat, sau scăzut de grăsimi iaurt de vanilie
12 cuburi de gheata

Pune jumătate din pepenele verde în blender si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adaugă jumătate din gheață și serbet, si se amesteca pana se omogenizeaza. Se repetă procedeul cu restul ingredientelor.

3. Multe shake-uri care ajuta la pierderea in greutate sunt formate din afine, pentru că sunt atât de bogate in antioxidanti. Acesta este unul deosebit de grozav si contine aproximativ 136 de calorii.

Rețetă:

1/2 dintr-o banana mare
1/3 ceasca de proteine ​​de soia
1/2 lingura de ulei de seminte de in
1/4 cană de afine congelate
1/2 lingura de suc concentrat de mere sau miere
1 lingurita de coji
de semințe de psyllium
8 uncii de apă

Taie bananele în bucăți, puneți toate ingredientele în blender, si se amesteca pana se omogenizeaza.

4. Shake-ul din banane si capsuni sunt o combinatie ideala si deosebit de simpla. Taie o banana, amesteca cu cateva căpșuni, adăugați o portocala pentru aroma, iaurt, gheață și voila! Asta e tot ce trebuie să faci!

Rețetă:

1 ceasca de capsuni
1 banana
1/2 ceasca de iaurt scăzut de grăsimi sau lapte
5 cuburi de gheata
1/2 dintr-o portocala felii
Puneți toate ingredientele în blender si se amesteca pana se omogenizeaza.