insomnia remedii

Insomnia este incapacitatea de a adormi sau de a rămâne adormit. Termenul insomnie este, de asemenea, folosit pentru a descrie starea de a te trezi si de a nu te simti restaurat sau odihnit. Conform Dr. Mark Mahowald, profesor de neurologie la Universitatea din Minnesota Medical School si director al Minnesota Regional Sleep Disorders Center la Hennepin County Medical Center, insomnia se referă la incapacitatea de a obține cantitatea de somn de care un individ are nevoie pentru a se simti odihnit.

Indiferent de cauza acesteia, insomnia este cea mai frecventa conditie care afecteaza oamenii. Conform National Sleep Foundation, 30% până la 40% dintre adulti spun ca sufera de insomnie ocazionala. Și 10% până la 15% dintre adulti spun ca au probleme cu somnul tot timpul.

Un stil de viata sanatos, precum si produse alimentare, suplimente și suplimente pe bază de plante va pot ajuta să obțineți un somn odihnitor.

Iată câteva remedii naturale pentru a lupta cu insomnia.

Melatonina. Melatonina este un hormon care ajuta la reglarea somnului, un stimulator cardiac intern care reglementează calendarul și unitatea noastră de somn la om. Acesta provoacă somnolență, scade temperatura corpului, incetineste functiile metabolice, și pune corpul în modul sleep. Ar trebui să folosiți numai melatonina sub supraveghere atentă din partea unui medic.

Lapte cald . Laptele de migdale este o sursa excelenta de calciu , care ajuta creierul sa produca melatonină. Plus , laptele cald poate declanșa amintiri plăcute și relaxante.

Harris spune cele mai bune alimentele care induc somnul includ o combinație de proteine ​​și carbohidrați . Ea sugerează o gustare ușoară de o jumatate de banana cu o lingura de unt de arahide sau un biscuite din grau integral cu niște brânză. Mânca una dintre aceste gustari aproximativ 30 de minute înainte de a merge la somn.

Magneziu . Magneziul se pare că joacă un rol -cheie în reglarea somnului . Cercetarile au aratat ca deficienta de magneziu , chiar marginal poate preveni creier de a se stabili pe timp de noapte . Una din formele cele mai absorbabile de magneziu este de magneziu pulbere citrat , disponibil în magazine alimentare de sanatate . Încercați să luați două doze , în urma instrucțiunilor de pe etichetă , o zi , cu a doua doza chiar înainte de culcare . Puteți obține , de asemenea, magneziu din alimente . Cele mai bune surse includ legumele cu frunze verzi , germenii de grau , semintele de dovleac, și migdalele .