insomnie

Statisticile arată că aproximativ 20-40 la suta din oamenii din lume suferă de insomnie. Acest lucru o face una dintre cele mai importante conditii legate de somn din lume. Ar putea părea a fi o boala inofensiv, dar 90 la suta din persoanele care caută un tratament de insomnie sfârșesc prin a fi internat in spital.

Insomnia este o tulburare de somn caracterizata prin incapacitatea unei persoane de a dormi. Cauzele sale variaza de la stres și depresie într-o anumită condiție medicală care stau la baza acesteia. Aceasta este în general clasificata în două tipuri – insomnie primară, în care insomnia nu este asociat cu nici o altă boală, și insomnie secundară, în care insomnia este atribuită unei anumite condiții medicale care sta la baza, cum ar fi astmul sau depresia.

Tratamentul insomniei poate include terapii comportamentale, medicamente sau o combinație a ambelor.

Desi insomnia pot fi tratate eficient cu medicamente și terapii comportamentale , mulți oameni preferă să trateze insomnia in mod natural , folosind remedii naturale pentru insomnie , care sunt disponibile la domiciliu . Este surprinzător că , într-adevăr ingredientele prezente în propria noastră bucătărie sunt atât de utile pentru a vindeca mai multe boli și nu suntem conștienți de ele . Mai important , ele nu conduc la efecte secundare asupra individului , cum ar fi medicamente , care se poate dovedi a fi dăunătoare într- un termen lung .

Amestecarea 2 lingurite de suc ​​de frunze de schinduf si 1 lingurita de miere și cu acest amestec înainte de a merge la culcare ajută zilnic în tratarea insomniei .

Datorită proprietăților sale relaxante , o lingurita de suc ​​proaspat de Valeriana înainte de culcare este benefica în a scăpa de insomnie .

Având un amestec de suc ​​de frunze de țelină , tulpini și miere poate ajuta la inducerea somnului , în cazul în care ai această tulburare de somn .

Consumul unui amestec de seminte de anason cu apă clocotită poate ajuta la inducerea un pui de somn atat de necesar pentru persoanele cu insomnie .

Un pahar de lapte , cu un vârf de cuțit de scorțișoară și o lingură de miere , înainte de a merge la pat poate ajuta o persoană care suferă de insomnie.

Inclusiv alimentele bogate in vitamina B poate fi de ajutor in lupta cu insomnia. Deși eficiente , aceste acasă căi de atac nu pot substitui tratamentul medical real pentru insomnie . În cazul în care boala persistă pentru o perioadă mai lungă , persoana afectata ar trebui să opteze pentru diagnostic medical adecvat și procedura de tratament .