Zuhair_Murad_Spring_Summer_2014_Bridal_Collection__(1)_content

Colecția de rochii de mireasă Zuhair Murad primăvară / vară 2014 are potențialul de a matura orice fashionistă de pe picioarele ei. Ori de câte ori avem ocazia de a vedea creații noi Zuhair Murad , vom obține imediat sentimentul că intrăm într-o lume de eleganță și rafinament , plină de frumusețe eterică și afară din această lume.

Un expert atunci când vine vorba de a face femeile să se simtă ca prințesele reale prin modele spectaculoase care aduc din nou o serie de opțiuni uimitoare, care vor satisface cu siguranță cea mai importantă cerință a unei viitoare mirese : o rochie cu adevărat specială care impresionează imediat.

O privire simplă prin noua colecție Zuhair Murad primăvară / vară 2014 de rochii de mireasa dovedește că este designer talentat, încă fidel ideii de eleganță tradițională, chiar dacă vibrațiile moderne nu sunt respinse. Rochii fără bretele, stil prințesă domină noua linie. Jucându-se cu volum, designerul reușește să creeze un efect care îți ia respirația. Daca ești un fan al rochiilor de mireasă stil prințesă, veți găsi o mulțime de alternative de inspirație. De la modele relativ simple la rochii complexe, pline rafinament este numitorul comun a noilor rochii Zuhair Murad 2014.

O alură romantică predomină în noua colecție de rochii de nuntă Zuhair Murad pentru primăvara / vara 2014. Atmosfera sexy din nou este implicată, mai degrabă decât să fie etalată în mod evident.

Modele de dantelă complicate, accente subtile de paiete și detalii lucrate manual, spectaculoase împodobesc noile rochii. Nici un detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, mai ales voalul, deoarece este unul dintre cele mai importante accesorii pentru ziua cea mare. Pentru un efect uimitor, brandul recomandă voaluri simple lungi. Cand vine vorba de pantofi de mireasă, brandul păstrează lucrurile simple, permițând rochiilor superbe sa fie vedetele. Tocurile înalte sunt alegerile din noua colecție.

Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa 1 Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa 2 Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa 4 Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa 5 Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa 6 Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa 7 Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa 8 Zuhair_Murad_2014_ rochii de mireasa