colectie accesorii H&M

A treia colecție H & M Conscious Exclusive cu Andreea Diaconu ca model, evidențiază un aspect plin de farmec. Retailerul suedez s-a concentrat pe crearea de ansambluri interesante, cu un twist elegant.

Deși o parte semnificativă din colecția H & M 2014 este dedicată ansamblurilor moderne, cu o tentă elegantă, atmosfera boemă, reperată în liniile anterioare ale etichetei pentru primăvara / vara 2014 este încă una dintre vibrațiile dominante.

Linia ediției limitate cuprinde piese realizate din bumbac organic și mătase, articole din piele , rochii realizate din 100% poliester reciclat și chiar accesorii interesante realizate din margele de plastic reciclate .

De la rochii superbe cu tremur romantic distinse cu pantaloni Palazzo șic și jachete brodate , eticheta aduce o varietate de elemente în valoare de a analiza un pic mai aproape noile piese. Deși noua linie oferă mai multe piese superbe oferind printuri abstracte , piesele monocrome sunt focus principal al etichetei care preferă utilizarea de accesorii ca principale puncte focale .

Noua colecție H & M Exclusive va fi vândută on-line și în magazinele H & M la nivel mondial pe 10 aprilie, cu prețuri între 17 dolari și 549 dolari.

Ca purtător de cuvânt din acest an pentru linia Conscious, actrita a subliniat oportunitățile pe care le oferă noua linii H & M. ” În calitate de consumatori avem nevoie pentru a cumpara mai bine. H & M are o mare oportunitate de a informa atât de mulți oameni și de a-i sensibiliza.”

colectie accesorii H&M1

colectie accesorii H&M2

colectie accesorii H&M3

colectie accesorii H&M4

colectie accesorii H&M5

colectie accesorii H&M6

colectie accesorii H&M7

colectie accesorii H&M9

colectie accesorii H&M10

colectie accesorii H&M11

colectie accesorii H&M12

colectie accesorii H&M13

colectie accesorii H&M14

colectie accesorii H&M15

colectie accesorii H&M16

v8