modele verighete nunta5

Când vrem să știm dacă o persoană este căsătorită sau nu, primul lucru pe care îl facem este să privim la mâna stângă sau în căutarea unui inel de nuntă. Astfel , inelul de nuntă poate fi considerat un simbol ușor de recunoscut al perpetuării aderării al unui bărbat și al unei femei, ca soț și soție. Inelul simbolizează legătura socială dintre două persoane, o legătura solidă , de durată , fără sfârșit.

Aproape toate dintre noi aleg să poarte un inel atunci când ne-am căsătorit, dar nu știm cum și de ce inelul a devenit un simbol al iubirii eterne și al fidelității.Inelul este un cerc, care este un simbol al eternității pentru egipteni , precum și multe alte culturi antice. Un cerc nu are nici început și nici sfârșit, ca timpul. A revenit la sine , cum ar fi viața , iar forma a fost venerată la fel cum Soarele și Luna au aceeași formă.

Cel mai vechi schimb de inele de nuntă provine din Egiptul antic, în urmă cu aproximativ 4800 ani. În Egiptul antic, inelul a fost legat cu supranaturalul, o bandă fără sfârșit legată de iubirea veșnică.

Cele mai multe cupluri preferă tradiționalul inel cu diamant, dar unii dintre ei, doresc ceva unic și original și selectează alte pietre pretioase, cum ar fi safire, rubine, smaralde și perle.

Cu toate acestea, amintiți-vă că orice tipuri de inele de nuntă pe care le alegeți, rafinate sau tradiționale, un inel este doar un obiect neînsuflețit.

Engagement Ring Two wedding rings modele verighete nunta1 modele verighete nunta2 modele verighete nunta4 modele verighete nunta5 modele verighete nunta6 modele verighete nunta7 modele verighete nunta8 modele verighete nunta9 modele verighete nunta11 modele verighete nunta12 wedding rings modele verighete nuntaq