tendinte ochelari de soare  0

Un accesoriu  indispensabil pentru primavara vara 2014,  sunt ochelarii de soare. În vara anului 2014, designerii au introdus mai multe noi modele atât pentru bărbați cât și pentru femei. Colecția de primăvară/vară 2014 pentru femei în materie de ochelari de soare include : forme geometrice, design original, culori îndrăznete, decor , personalitate puternică.

Ochelarii de soare rotunzi au fost peste tot în primăvara / vara 2014. Ochelarii de soare mici, mijlocii și mari, rotunzi, au fost reperați pe podiumurile Holly Fulton, Jil Sander, Matthew Williamson, Mara Hoffman și alte show-uri de modă.

tendinte ochelari de soare  3

Cadrele diferă, și vin în culori mai ușoare și mai întunecate. Forma rotundă poate fi destul de flatantă, dar în același timp, greu de dat jos. Încercați diferite nuanțe de dimensiuni pentru a alege pe cele pe care îți vor flata trăsăturile.

tendinte ochelari de soare  4

Ochelarii în forme ciudate sunt foarte populare în sezon. Fendi, Versace, și Angelo Marani oferă ochelari cu multiple fațete în diferite culori luminoase și cadre tonifiate. Ele sunt interesante, un pic futuriste și cu siguranță ușor de reținut.

tendinte ochelari de soare  5

Marni, Prabal Gurung, și Alberta Ferretti a aratat, de asemenea, unele nuanțe foarte cool care vin în forme neconvenționale și un design interesant. Ochelarii de soare Prabal Gurung au un cadru metalic interesant.

tendinte ochelari de soare  8

Modelele “cat eye” sunt încă în tendințe. Alice + Olivia, Jason Wu, Anna Sui, Erdem, Rachel Roy oferă modele variate pentru toată lumea.

tendinte ochelari de soare  uuu

tendinte ochelari de soare 555

tendinte ochelari de soare