modele salopete 2014.
Salopeta a devenit o piesa vestimentară foarte populară pentru femei în ultimul sezon. O serie de modele atractive sunt prezentate în orice imagini reale ale sezonului. Salopetele, inclusiv cele retro ale anilor ’40, modele capri și feminine sunt foarte la modă în această primăvară.

Atât de multe modele apar în această colecție , de exemplu , stratificarea , pantalonii banană în diferite lungimi și fără manșete,decolteuri în formă de V sau tradiționale , decolteu drept , fără bretele , și un sacou cu mâneci tăiate.

modele salopete 2014 7 Există o mulțime de materiale alese pentru a face aceste modele trendy în colecția de primăvară-vară 2014, cum ar fi denim și piele, tricot și țesături dantelă, translucide, bumbac și satin , mate și textură stralucitoare, paiete și metalice. Decorul din dantelă și broderii sunt, de asemenea, ușor de găsit.

modele salopete 2014 2

Culorile sunt, de asemenea, un factor important pentru a face costumele monocrome mai interesante , cum ar fi negru, alb , gri , bej , rosu aprins , kaki , măsliniu , albastru , lavandă, roz și variate nuanțe metalice. În plus, printurile sunt încă importante în combinezoane de modă , țesatură florală, printuri abstracte , modele Paisley și geometrice .

modele salopete 2014 5