bentite

Bentițele sunt accesorii ale modei din anii ’60, care fac o revenire. Atmosfera boema este din nou în tendințe și bentițele hippie sunt un categoric must-have. Nu este nevoie să cheltui bani la coafor, în funcție de personalitatea ta, alege dintr-o mare varietate de bentițe boho chic. Aceste bentițe colorate vibrante sunt o solutie ieftină pentru orice ținută.

Folosiți-vă creativitatea și experimentați cu bentițe la modă pentru a revitaliza look-ul. Bentițele nu deteriorează părul cum fac agrafele, clemele și alte accesorii de păr. Purtați aceste bentițe oriunde în orice moment al zilei. Fie ca le purtați în îărul drept sau ondulat, aceste tendințe arată la fel de bine pe ambele, cu avantajul de a menține părul departe de față.

Există o mulțime de modele de bentițe de unde puteți alege. Unele dintre cele mai importante modele de bentițe sunt florale, tipărite și cele cu bijuterii-strălucitoare. Poarta-le cu blugi și un top sau o rochie de vară. Pentru un aspect vintage, alege bentițe cu ornamente florale. Cele cu pletele groase pot merge pentru bentițe largi, care sunt proeminente. Pe de altă parte, cele cu părul fin se pot bucura de bentițe slabe. De asemenea, bentițele sunt foarte bune pentru a face franjuri sau breton proeminent.