gene

Genele lungi și groase sporesc frumusețea ochilor . Dacă nu ești binecuvântată cu gene lungi și puternice atunci există moduri în care puteți îmbunătăți genele .

Aici sunt câteva sfaturi pentru ca genele să crească gene lungi și puternice:

Extensiile de gene sunt metode rapide de a obține gene lungi. Este nevoie de timp pentru a aplica genele false și pentru a vă asigura că sunt poziționate corect .

O dieta bună și o nutriție corectă poate face minuni în crearea de gene mai lungi . Stresul , țigările , lipsa de somn, dieta săracă și toxinele din alimente pot afecta starea de sănătate a genelor tale la fel ca organismul tau . Vitamine și suplimente minerale , inclusiv aminoacizi fac foliculul de păr mai sănătos și mai puternic . Orice lucru care ajută părul să crească va crește , de asemenea, și genele tale .

Folosiți ulei de măsline amestecat cu glicerină pe gene pentru a le face puternice. Aplică-l pe timp de noapte și se spală dimineața .

Uleiul de vitamina E și vaselina pot face , de asemenea, genele groase și puternice . Ia o perie curată pentru a aplica produsul pe genele tale pe timp de noapte și spălați dimineața cu apă caldă .

Perie genele în mod regulat .

Reducere a fluxului sanguin la pleoapele dvs. face genele slabe. Mesați pleoapele pentru a crește fluxul de sânge la fel și substanțele nutritive care transportă sângele în diferite părți ale corpului .