Ti-am mai povestit despre stridii si ciocolata si calitatile lor de afrodisiace. Dar dupa alte cateva cautari, am gasit alte afrodisiace dragute care te pot stimula atat pe tine, cat si pe el. Iata care sunt!

Muzica actioneaza ca un afrodisiac intotdeauna. Oamenii tind sa uite ca simturile lor sunt puternice si pot provoca anumite emoti. Adu-ti aminte de ultimul cantec trist care te facea sa plangi, cu siguranta cand il mai ascultati, te intristai. Asa si acum, muzica afecteaza emotiile umane. Muzica poate provoca stari de bucurie sau nu, de energie, de dragoste. Asa ca incearca tu sa stai pe o canapea cu iubitul tau, sa fie lumine semi-inchise si sa ascultati un cantec de dragoste…ce faci? Stai sa vezi!

Si bananele pot fi afrodisiace. Si nu din cauza formei lor sugestive. Bananele contin cantitati mari de potasiu si vitamina B, care sunt necesare pentru productia de hormoni sexuali. Acum nu inseamna ca trebuie sa consumi 10 banane pe zi, totusi ele sunt bogate in calorii si pot provoca constipatie.

Masajele sunt o alta forma de senzualitate. Sa atingi cealalta persoana este un lucru intim, o legatura formata intre doua persoana. Tinutul de mana sau tinutul unei maini pe piciorul lui sunt semne de intimitate. Treceti de la aceste gesturi la masaje care sa va relaxeze si sa va ajute sa intrati intr-o atmosfera mai fierbinte.

Aromele parfumate stimuleaza cel mai bine simturile umane. Un anumit miros poate aminti de amintiri demult uitate. De aceea parfumurile sunt atat de importante. Daca o persoana miroase bine, iti vine sa te apropii cat mai mult de ea.

Cafeaua este drogul ales pentru cei matinali. Dar este si afrodisiasc. Cafeina stimuleaza corpul si creste dorinta sexuala.

Capsunele nu sunt numai de decor. Se folosesc, ca si celelalte fructe de padure, in cresterea productiei de hormoni sexuali.

Putem sa mai vorbim de ginsengul care pune in miscare circulatia, ardeii chili care stimuleaza sexual, nucile de asemenea datorita antioxidantilor stimulatori ai circulatiei si de exercitiile fizice.