Machiajul acesta ramane in voga de mult timp, este un trend popular si astazi si este un machiaj reusit pentru orice eveniment de seara. Iata cateva sfaturi pentru a avea o privire de pisica.

Incepe prin a aplica o baza pe pleoape. Baza inseamna un produs care mentine machiajul pe pleoape mai mult timp. Aplica-l de la linia genelor pana la sprancene, estompandu-l usor in timp ce progresezi. Poti folosi un amestec de fond de ten si un hidratant fara uleiuri, in loc de acea baza.

Aplica o pudra translucida pe pleoape, apoi, ea va preveni uleiurile pielii sa strice machiajul. Urmatorul pas este sa iti trasezi liniile seducatoare ale ochilor. Poti folosi tus de ochi lichid, un liner pudrat sau un dermatograf. Un dermatograf pudra va fi cel mai bun pentru acest tip de machiaj smokey. Eyelinerul trebuie sa fie negru sau maro inchis la nuanta. Traseaza o linie groasa pe linia superioara genelor. Dupa aceea, aplica si pe linia genelor inferioara, incepand de la exteriorul coltului ochiului pana la mijlocului liniei genelor. Nu creiona intreaga linie inferioara a genelor, pentru ca iti face ochii mici.

Aplicarea fardului de ochi este urmatorul pas in a obtine acest machiaj smokey. Foloseste o culoare foarte deshisa de fard, un bej pal pentru a iti scoate in evidenta sprancenele. Aplica o nuanta medie de fard pe pleoape, precum griul sau argintiul. Aplica de-a lungul liniei genelor, in sus, si estompeaza. Aplica o nuanta inchisa de fard pe colturile exterioare ale sprancenei, estompand de asemenea, spre coltul interior al pleoapei. Foloseste o pensula de estompare. Nu aplica prea mult fard inchis, pentru a nu iti incarca lookul. Foloseste mascara din plin  –  doua straturi. In rest, tenul trebuie sa fie impecabil – fond de ten, buze usor colorate si gata! Esti pregatita de distractie!