buze

Rujul, ocupa un loc important in tendintele de machiaj ale anului 2015. Culoarea rujului reflecta gusturile si atitudinea fata de viata a unei femei. Aceste nuante au puterea de a pune in evidenta machiajul si trasaturile unei femei.

Rosul aprins se afla in topul preferintelor acestui sezon cu ajutorul lui poti crea un look foarte indraznet, sexy, seducator care te va scoate in evidenta. Rosul este potrivit pentru persoanele indraznete, stilate si cele care sunt in pas cu moda. Chit ca mizezi pe textura plina sau buze usor patate, ai o multitudine de nuante de rosu inchis dintre care sa alegi in iarna lui 2014 / 2015.
rosu

Daca ne incumetam sa aruncam o privire prospectiva in moda toamnei 2014, vom observa ca in marile prezentari de moda rujul in nuante dramatice, intunecate, amintind de culoarea profunda a vinului negru sau mai degraba a murelor bine coapte, devine un lait-motiv in make up.

ruj

Nude este ideal pentru femeile care nu sunt foarte indraznete si nu le plac culorile luminoase pe buze. Avantajul buzelor nude este ca ne permite sa avem un machiaj al ochilor mai intens, smokey eyes fiind o alegere excelenta in contrast tonul buzelor nude.

nude