Ce te va face fericita? Mai mult control asupra vietii financiare. Acesta a fost cel mai des intalnit motiv pentru femei. Si de vreme ce s-a repetat si in alte titluri de articole, haideti sa vedem ce obiceiuri sa adoptam pentru a fi multumite de finante. Nu trebuie sa le aplici pe toate, doar una-doua obiceiuri semnificative.

Organizeaza-te frumos. Nu ridica privirea, nu spun ca trebuie sa angajezi un profesionist. Trebuie sa vii cu niste idei pentru sistemul tau ca sa organizezi lucrurile mai bine, sa stii ce si cum ai lucrurile, la indemana. Cei care se organizeaza sunt mai fericiti decat cei care nu economisesc timp, bani si dureri de cap.

Plateste-ti facturile la timp, decat toate odata. Oamenii care fac asta sunt mai fericiti pentru ca nu mai trebuie sa plateasca facturile toate odata – economisesti timp si nu mai regreti ca dai atati bani odata. Plateste facturile la timp, pentru a scapa de griji si de regrete.

Stabileste-ti si lucreaza pentru un scop. Fericirea nu inseamna atingerea scopurilor – ci e vorba despre a face progrese. Procesul este mai frumos decat scopul. De obicei, esti mai antrenat si mai optimist cand parcurgi pasi pentru a iti indeplini dorintele decat atunci cand ti le indeplinesti.

Da inapoi. Nu e nimic asemanator cu a face viata cuiva putin mai buna, pentru ca si tu sa fii fericita financiar. Oamenii care ofera nu sunt doar fericiti, ci si sanatosi. Dorm mai bine, fac sport mai bine si au o stare de spirit mai buna. Oamenii care stiu sa ofere sunt capabili sa isi aminteasca faptul ca daca isi doresc mai mult nu inseamna ca sunt nemultumiti. Fericirea vine nu in functie de cat ai, ci de cum te descurci cu ce ai.