red

Există multe lucruri care pot provoca ochii roșii. Alergii. Nopți târzii. Expunerea la fumul de țigară. Chiar crema hidratantă pe care o utilizați. Ochii roșii, injectați pot fi uscați, cu mâncărimi și dureroși. Ei, de asemenea, nu arată foarte frumos.

Mai mult decât atât , unele dintre remedii pot ajuta în a elimina alte probleme , cum ar fi cearcănele, ochii umflați și pungile de sub ochi. Deci, care remediile naturale făcute acasă pentru ochii roșii pe ar trebui să încercați ?
Compresă rece – Primul remediu este folosirea de comprese reci . Acest lucru va implica comprimarea ochilor timp de cinci minute, de două ori pe zi, folosind pachet de gheață sau pungi congelate . În acest fel va ajuta nu numai să scăpați de ochii roșii prin constricția vaselor de sânge , dar , de asemenea, va calma ochii. Cu toate acestea , asigurați-vă că evitați folosirea gheață direct pe pleoape, deoarece acestea vor provoca arsur. În schimb, înfășurați gheața într-un prosop.

Stropiți  apă pe față – Când vă treziți dimineața și aveți ochii roșii , stropiți ochii cu apă rece . Acest remediu pentru ochii roșii va ajuta, de asemenea , în mâncărimi ale ochilor liniștitoare , reducerea ochilor umflați sau roșeața cauzată de unele alergii .

Protejați-vă ochii – dacă aveți deja ochii roșii, este bine să vă asigurați că vă proteja ochii de lumina directă a soarelui, folosind ochelari de protecție.

Beți suficientă apă – uscarea ochilor poate fi un motiv pentru roșeață. Pentru a scapa de ochii roșii cauzați de deshidratare, asigurați-vă că beți cel puțin opt pahare de apă în fiecare zi. Acest lucru va asigura ochii bine hidratați. Acest remediu pentru ochi roșii este, de asemenea, foarte util pentru sănătatea dvs. generală.

Evitați alergeni– Dacă înroșirea ochilor este cauzată de alergii, evită diverși alergeni, impurități, cum ar fi părul de animale, polen, praf, fum, etc

Lapte – Pentru ochii roșii cu mâncărimi, ar trebui să înmuiați un tampon din bumbac în lapte și să frecați ușor pe pleoape. Acest lucru va calma ochii și da un efect de răcire, astfel, ajută la reducerea înroșirii ochilor.