scarf

Am văzut numeroase moduri de a lega o eșarfă , și , evident, de a învăța aceste tehnici , rezultatele fiind o mulțime de stiluri de modă cu doar o singură eșarfă . Asortează o eșarfă cu alte piese vestimentare, de la casual la formale, de la cele de birou la rochii de petrecere, sau chiar asociate cu orice fel de haine din garderoba ta – fuste , rochii, skinnies , sau haine . Cu siguranță, o eșarfă este cel mai bun prieten pentru a crea un look simplu, într-o declarație de modă elegantă.

Mai întâi de toate, eșarfele pentru femei, evident, sunt disponibile în dferite forme, dimensiuni, culori și imprimeuri diverse. Cu atât de multe oportunități, puteți purta o eșarfă cu, practic, nimic . Purtați-o  la birou pentru un aspect fermecător în zilele de lucru,  sau asociați o eșarfă cu rochie de seara fabuloasă, sau la o ținută casual. De la blugii skinny la diverse fuste,   o eșarfă este o opțiune excelentă pentru a îmbunătăți o ținută.
Actualizați ținuta plictisitoare, conservatoare de birou cu ținută sofisticată și la modă , dar care încă arată profesionist. Leagă o eșarfă cu un nod simplu și asociați-o cu costum în combinație de culori pentru a da o notă de eleganță. Fie ca o purtați ca o mantie sau ca un fulare, complimentați rochia, cu un aspect elegant glamour. Din catifea dramatic , cașmir moale și cald , folie pur și romantic , croșetat șal , dantelă sau a șaluri pastelate frumoase , asigurați-vă că nuanțele eșarfei dvs. merg bine cu rochia de petrecere . Pentru afaceri seara , alege eșarfe cu ornamente , cum ar fi margele și paiete . Efectul sclipici va contribui la eleganșa ținutei.