5

Indiferent de forma corpului pe care o aveți , există întotdeauna o situație, atunci când sunteți invitață în ultimul minut la o petrecere, și , în același timp, aveți nevoie de trucuri urgente pentru a ascunde grăsimea enervantă de la o zonă specifică a corpului , cum ar fi fundul , coapsele , abdomenul , sau partea din spate a brațelor . În mod evident, nu va fi nici un timp pentru dietă sau chiar pentru a face un exercițiu rapid . Îți place sau nu , trebuie să fiți pregătite pentru eveniment .

Primul lucru de care trebuie să țineți cont în primul rând , este faptul că puteți arăta superb chiar și cu câteva kilograme în plus decat de obicei . Fiți încrezătoare și confortabil cu corpul și ținuta dvs., și învățați cum să ascundeți kilogramele ” nedorite “, cu aceste trucuri foarte ușoare.

Toate regulile de modă sunt de acord că o rochie închisă la culoare – neagră, gri închis, sau albastru închis – poate face corpul să arate mai subțire. Urmați acest truc dacă vi se pare necesar sau dacă aveți o rochie închisă în garderobă.

bnnb

Un alt truc eficient îl reprezintă costumele monocromatice în nuanțe luminoase care poate nu ascundo parte a corpului ” nedorită”, dar ele pot lungi silueta, făcându-vă astfel să păreți mai înalte. Asta nu înseamnă ca trebuie să purtați toate piesele în același ton , dar găsiți piese din aceeași familie de culoare.

1

Deși volumele și detaliile pot adăuga efectul de greutate , ambele sunt foarte bune pentru a atrage atenția de la partea corpului pe care doriți să o maschați. Astfel plasați strategic volume sau detalii pentru a crea o formă corpului mai echilibrată . De exemplu , în cazul în care coapsele sunt groase , dar gâtul este subțire ,investiți într-o bluză cu volum pe jumătatea superioară a corpului pentru a distrage atenția de la jumătatea de jos , și vice-versa . Sau puneți detalii pe de o parte a corpului pe care vrei ca oamenii să o vadă.

d

Dacă nu aveți o rochie corespunzătoare cu volume și detalii, utilizați accesorii pentru a atrage atenția oamenilor. De exemplu, alegeți cea mai simplă rochie de petrecere pe care o aveți în dulap. Dacă doriți să se mutați atenția de la partea de jos folosiți un colier sau eșarfă, sau folosiți dresuri negre pentru a face picioarele mai subțiri.

Downloads11